برنامه جهانی غذا:

 مردم غزه فقط برای ۲ ماه آینده غذا دارند

برنامه جهانی غذا ضمن هشدار درباره وخامت اوضاع انسانی در غزه، اعلام کرد که مردم این منطقه فقط برای ۲ ماه آینده غذا دارند.
برنامه جهانی غذا ضمن هشدار درباره وخامت اوضاع انسانی در غزه، اعلام کرد که مردم این منطقه فقط برای ۲ ماه آینده غذا دارند.
کد خبر: ۱۵۰۵۵۶۲

به گزارش جام جم آنلاین، برنامه جهانی غذا وابسته به سازمان ملل طی پیامی در شبکه ایکس اعلام کرد: وضعیت انسانی در غزه به سرعت در حال وخیم‌تر شدن است و این سازمان تنها برای ۲ ماه می تواند، شکم ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر مردم ساکن این منطقه را سیر کند.

در شرایطی که رژیم صهیونیستی از گرسنگی به عنوان سلاح جنگی استفاده می کند، این نهاد بین المللی بار دیگر اعلام کرد: آتش بس تنها راه ارائه امن مواد غذایی به مردم غزه است.

برنامه جهانی غذا به توزیع ۷۷ کامیون آرد در غزه، طی شب گذشته اشاره کرد و این میزان توزیع را تنها برای شروع کمک رسانی کافی دانست.

این نهاد بین المللی خواستار از سرگیری توزیع منظم و گسترده غذا در سراسر غزه شد و افزود: برای بازگرداندن امید، کاهش ترس و جلوگیری از هرج‌ومرج بیشتر، باید فوراً برنامه توزیع غذا را از سربگیریم. توزیع گسترده و مستمر غذا تنها راه برای بازگرداندن اعتماد به مردم غزه است.

برنامه جهانی غذا، باز شدن گذرگاه های مرزی غزه با سرزمین های اشغالی و مصر در کنار ایجاد مسیرهای امن برای عبور کاروان های حامل غذا را برای تسریع در کمک رسانی به مردم این منطقه ضروری دانست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها